Jäsenenä pääset osallistumaan alan koulutuksiin. Saat ajankohtaista tietoa ja pääset vaikuttamaan alan kehitykseen. 

Hae jäseneksi

Tervetuloa jäseneksi ja kehittämään yhdistyksen toimintaa!

Järjestämme jäseniltoja ja koulutuksia sekä seuraamme alan uutisia ja kehitystä. Tule mukaan ideoimaan ja viemään lyhytterapian viestiä eteenpäin! Toimimme  jäsenmaksutulojen varassa. 

Jäsenenä saat nimesi ja yhteystietosi Lyhytterapeuttiyhdistyksen terapeuttilistalle. Lähetä yhteystietosi osoitteeseen info.lyhytterapeuttiyhdistys@gmail.com

Lue ohjeet tästä.  Tai klikkaa Jäsenedut-sivulle. 

Jäsenehdot

Voit hakea Lyhytterapeuttiyhdistyksen  jäseneksi, jos sinulla on lyhytterapiaopintoja vähintään 40 opintopistettä sisältäen psykoterapeuttiset valmiudet,  sekä lisäksi muu soveltuva pohjakoulutus  (esimerkiksi alempi  korkeakoulutasoinen tutkinto, AMK)  ja soveltuva työkokemus.

Jäsenhakemuksen löydät tämän sivun alalaidasta kohdasta:  "HAE JÄSENEKSI – TÄYTÄ HAKEMUS. 

Kun olet lähettänyt hakemuksesi, yhdistyksen hallitus tarkistaa opintojesi laajuuden ja jäsenkriteerien täyttymisen seuraavassa kokouksessaan. Hallitus kokoontuu noin kerran kuukaudessa  ja hyväksyy tuolloin jäsenkriteerit täyttävät henkilöt jäseniksi. 

Kirjoitathan hakemukseen huolellisesti terapeuttikoulutuksesi nimikkeen, opintojesi laajuuden, tarkat opintopisteet ja oppilaitoksesi nimen. Näin joudutat hakemusten käsittelyä. 

Opiskelijajäseneksi voit hakea, jos suoritat parhaillaan hyväksytysti lyhytterapiaopintoja ja valmistuttuasi täytät jäsenkriteerimme.

Kannatusjäseneksi voit hakea, jos haluat tukea yhdistyksen toimintaa, mutta et täytä muita jäsenkriteereitä.

Lähetämme sinulle sähköpostia, kun jäsenyytesi on hyväksytty, mutta jäsenyytesi astuu voimaan vasta jäsenmaksun suorituksesta. Muista käyttää viitettä, jotta maksusi rekisteröityy järjestelmäämme oikein. .

Jäsenmaksut  / vuosi         

Opiskelijajäsen                            25 €        viite  2019 060
Varsinainen jäsen                       35 €        viite 2019 060
Henkilökannatusjäsen            50 €         viite 2017 033
Yrityskannatusjäsenmaksu  500 €      viite 2017 004

Tilinumero

FI79 5720 1020 3545 40 
Saaja: Lyhytterapeuttiyhdistys ry

HAE  JÄSENEKSI – TÄYTÄ HAKEMUS HUOLELLISESTI, KIITOS!