Lyhytterapeuttiopintoihin kuuluu käytännön asiakasharjoittelua. 

Haluatko harjoitusasiakkaaksi?

Tällä sivulla alan opiskelijat tarjoavat mahdollisuuden tulla lyhytterapiaan harjoitusasiakkaaksi. 

Jos kiinnostut, ota suoraan yhteyttä listalla olevaan opiskelijaan. 

Tapaamiskertoja on yleensä 3–5. Yksi terapiakerta kestää 45 minuuttia ellei toisin sovita.

Opiskelija tekee harjoitusasiakkaan kanssa sopimuksen. Asiakas on tietoinen, että kyseessä on harjoittelu ja opiskelija lupaa pitää huolen, että tunnistaa omat asiantuntijuuden rajansa. Koska kyseessä on koulutuksellinen harjoittelu, opiskelija pyytää asiakkaalta luvan käsitellä terapian tekemiseen liittyviä kokemuksiaan opintotyöryhmässään kertomatta asiakkaan nimeä. 

Mahdollinen maksu sovitaan opiskelijan kanssa. 

Lyhytterapeuttiyhdistys ry tarjoaa alustan tiedottamiselle, mutta ei vastaa muuten harjoitusasiakkuuksista. 

Opiskelija, etsitkö harjoitusasiakkaita?

Tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuden etsiä harjoitusasiakkaita yhdistyksemme kautta. Lue ohjeet täältä.

Harjoitusasiakasta etsii

Päivi Alikoski / Kirkkonummi / pääkaupunkiseutu / lähi- ja etävaihtoehdot 

Olen aito, lämminhenkinen, ehdottoman luotettava ja elämänkokemuksella varustettu terapeuttiopiskelija (Hgin psykoterapiainstituutti) Kirkkonummelta. 

Tunnen kutsumusta ja paloa auttaa ihmistä, joka kaipaa kuuntelevaa korvaa, kanssakulkijaa hankalan elämäntilanteen jäsentämisessä, omien vahvuuksien, voimavarojen tai pystyvyyden havaitsemista tai piilevän ilon löytämistä. Työskentelytapani on empaattinen ja ratkaisukeskeinen. 

Koulutukseltani olen filosofian maisteri Hgin yliopistosta. Työskentelen erityisopettajana (kieltenopettajataustainen, erityisopettajan erilliset erit. ped. opinnot) sekä restoratiivisena työyhteisösovittelijana. Olen erilaisten työtehtävien ja elämänhaasteiden koulima ihmissuhde- ja vuorovaikutusammattilainen, joka toivoo voivansa olla avuksi muille heidän omalla elämänpolullaan. 

Mielenkiinnonkohteet / osaaminen: ihmissuhteet, vuorovaikutus, elämän muutoskohdat, vanhemmuus, lasten ja nuorten asiat, neuropsyk. oireilu, masennus, uupumus 

Hinta: maksuton

Sähköposti: paivi.alikoski@gmail.com

Puhelin: 050 3504926 (jätäthän teksti- tai ääniviestin, jos en pysty vastaamaan)


Anna-Riina Elo/Helsinki/Espoo/EtävastaanottoLähdetään yhdessä rakentamaan arvokasta ja merkityksellistä
tulevaisuutta, jossa omat vahvuutesi ja voimavarasi tulevat esiin!
Terapiavastaanotollani pyrimme toimivan vuorovaikutuksen ja luottamuksen
kautta löytämään yhdessä keskustellen elämästäsi resursseja ja
mahdollisuuksia. Se tarkoittaa sitä, että emme jää pohtimaan vain
ongelmia tai menneisyyttä, vaan keskitymme siihen, miten voit edetä
eteenpäin ja luoda tulevaan myönteisiä muutoksia. Yhdistän työssäni
asiakkaan toiveita kuunnellen terapia-, liikunta- ja valmennusosaamista
kehon ja mielen terveyttä edistävien tavoitteiden saavuttamisessa.
Ihminen on kokonaisuus, ja oma terapiatyöskentelyni perustuu vahvasti
ajatukseen, jossa keho ja mieli toimivat yhdessä, eivät erikseen.

Olen perehtynyt erityisesti psyykkiseen valmennukseen sekä urheilun,
masennuksen, ylikuormituksen, ylisuorittamisen ja neurokirjon häiriöiden
teemoihin.

Kasvatustieteen maisteri, luokanopettaja
Sosionomiopiskelija (Laurea amk, 2014) ja Ratkaisukeskeinen
lyhytterapeuttiopiskelija (HPI 60op, 2025)

Yhteydentto
anna-riina.elo@runtua.fi
www.runtua.fi (yhteydenottolomake) /Rentoa Valmennus

Vastaanoton hinnoittelu:
45€/45min
65€/60-90 min
Satu Butilkin/Siilinjärvi, Kuopion alueOpiskelen tällä hetkellä Ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutuksi, sisältäen psykoterapia valmiudet. (Kuopion Snellman instituutti). Valmistun 3/24.

Olen mielenterveyshoitaja ja olen työskennellyt psykiatrian äärellä jo lähes 30v. Erityisesti oikeuspsykiatrian ja nuorisopsykiatrian äärellä.

Olen myös voimavarakeskeinen työnohjaaja (story). 

Olen saanut asiakkailta palautetta, että olen kuunteleva ja osaan ottaa asiakkaan tarinasta sen oleellisen ja tehdä oikeita kysymyksiä jotka johtaa asiakkaan oivaltamaan omat ratkaisut.

Olen helposti lähestyttävä ja haluan ajatella, että terapiatyössä kohtaan ihmisen yksilöllisesti. 

Ajattelen, että kohtaamisessa ollaan ihmisenä ihmiselle.

Minulla on myös lisäkoulutusta perhetyön pariin, joten voin myös ottaa asiakkaita parina.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on yllättänyt minut siinä, kuinka nopeasti asiakkaat alkavat oivaltamaan ja muutosta alkaa tapahtua.

Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä kuinka voin olla avuksi.

Toimin Siilinjärvi / Kuopio alueella. Etänä onnistuu niin tältä alueelta tai kauempaa.

Hinta opiskelijahinnoin on 25e/ 45min.

Sähköposti: sbutilkin@gmail.com


Clarissa Ekström/Helsinki/Etävastaanotto


Hei! Olen Clarissa, sosiaalipsykologi (VTM) seksuaalineuvoja ja toisen vuoden kognitiivisen lyhytterapian opiskelija. Intohimoni on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi sekä käyttäytyminen. Tavoitteenani on auttaa ihmisiä löytämään omanlaisensa elämä sekä tarjota heille tukea heidän matkallaan kohti hyvinvointia. Haluan auttaa heitä löytämään sisäisen voimansa ja resurssinsa, jotta he voivat kokea merkityksellisyyttä ja tasapainoa omassa elämässään. Terapeuttina olen rento, aito ja myötätuntoinen.

Otan asiakkaita ruotsiksi sekä suomeksi. Toimistoni sijaitsee Oulunkylässä. Halutessasi tapaaminen onnistuu myös etänä. Otathan yhteyttä matalalla kynnyksellä joko puhelimitse tai sähköpostitse. 


Hinta: 45 e / 45 min.

Erityisosaaminen: ihmissuhteet, haluttomuus, parisuhdekriisi, tunnetaidot, seksuaalisuus, uupumus, itsekriittisyys

Sähköposti: clarissa@claritytime.fi
Puhelin: 0503572540

Nettisivut: www.claritytime.fi

Instagram: clarity.time


Sanna Fäldt/Porvoo


Bravers Oy

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (valmistun 2024 keväällä), 60 OV 

Olen erikoistunut työelämähaasteisiin ja työikäisten vuorovaikutuksen, itsetunnon ja hyvinvoinnin tukemiseen. Tunnen erityistä intohimoa vahvuuksien tutkimiseen ja hyödyntämiseen asiakkaideni unelmaelämän tavoittamiseksi. Minulla on pitkä liike-elämäkokemus ja toimin sovittelijana, työyhteisövalmentajana ja mindfulness-ohjaajana. 

Ajanvaraus meilin tai puhelimen kautta

sanna.faldt@bravers.fi 

Puhelin: 040 533 4034 

https://bravers.fi/sanna-faldt/


Maija Haaranen/ Jyväskylä/ Etävastaanotto koko Suomi


Olen vuosikymmenten monipuolisten työelämätehtävien, aktiivisen kouluttautumisen ja henkilökohtaisen elämän haasteiden ja kokemusten koulima vahva ihmissuhdeammattilainen.

Opiskelen Siria ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi (sisältää psykoterapeuttiset valmiudet). Lyhytterapia on matalan kynnyksen terapiapalvelu, johon ei tarvita lähetettä, ja sen keston määrittää asiakas. Terapian pääpaino on asiakkaan voimavarojen löytymisessä ja ratkaisukeskeisyydessä. Terapiaa sitovat eettiset ohjeet ja luottamuksellisuus. 

Taustakoulutukseltani olen KTM, ammatillinen opettaja, digipedagogi ja tiimimestari. Olen kokenut yksilö- ja muutosvalmentaja, sertifioitu coach ja mentori, NLP Master sekä sertifioitu hypnoterapeutti. Kehitän osaamistani jatkuvasti terapia- ja kriisiosaamiseen liittyen. Toimin lisäksi eri vapaaehtoistehtävissä ja vertaistukihenkilönä auttaen ihmisiä elämän haaste- ja kriisitilanteissa.

Terapia onnistuu lähitapaamisina Jyväskylän alueella ja etäyhteydellä koko Suomen alueella. 

Olen saanut asiakkailtani kiittävää palautetta voimauttavasta ja asiantuntevasta palvelustani. Lämpimästi tervetuloa asiakkaakseni!


Hinta: 35 € / 45 min. 

Aloituskeskustelu on maksuton.

Varaa aika meilitse, tekstiviestillä, WhatsAppilla, Signalilla tai soittamalla.

Sähköposti: info.mentorea@gmail.com

Puhelin: 041 3104 656

www.terapiamentorea.comPäivi Hautakangas / Tmi Päivi Hautakangas


Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (opiskelija), palauttavien joogalajien ohjaaja, kasvatustieteiden ja filosofian maisteri (luokanopettaja ja musiikkikasvattaja)

 Erityisosaaminen:

Kaikilla tulee joskus elämässään vastaan kriisejä ja jaksoja, jolloin on hyvä päästä keskustelemaan tilanteestaan ammattilaisen kanssa. Tarjoan matalan kynnyksen keskusteluapua erilaisiin elämän koettelemuksiin. Tässä muutamia aihepiirejä, joihin olen erityisesti perehtynyt: kehollisuus, palautuminen, masennuksen ja ahdistuksen hoitaminen, yksinäisyys, itsemyötätunnon vahvistaminen, erosta toipuminen, itsemyötätunnon vahvistaminen, uuden suunnan kirkastaminen, omien vahvuuksien ja voimavarojen kartoittaminen, oman voiman löytäminen sekä positiivisen minäkuvan vahvistaminen.

Minua kiinnostaa myös musiikin voima terapiatyöskentelyssä. Terapeuttina olen hyvin helposti lähestyttävä, lämmin ja kanssani on turvallista lähteä etsimään ja löytämään juuri sinulle sopivaa polkua haasteiden läpi, valoa kohti. Etenemme aina sinun toiveidesi ja tavoitteidesi suuntaan. Sinä otat askeleet, vahvistut ja voimistut polullasi, minä kuljen vierelläsi oppaana ja välillä taskulampun valona, jotta sinun on hyvä edetä omassa tahdissasi kohti tavoitettasi. Ensimmäinen askel on se, että otat minuun yhteyttä. Lähdetään siitä rakentamaan taivalta eteenpäin. 

Hinta: Ensimmäinen tapaaminen on aina ilmainen ja voit rauhassa tunnustella, olisinko minä sopiva terapeutti auttamaan sinua eteenpäin. 

Kertahinta 45 min 40 €, viiden kerran paketti 220 €. 

Ajanvaraus: s-postitse tai puhelimitse 

 tmi.paivi.hautakangas@gmail.com 

 0503025836 

www.paivihautakangas.com 


Harri Heikkilä / Siilinjärvi /etävastaanottoOlen lyhytterapeuttikoulutettava, perheellinen 47 v mies, peruskoulutukseltani terveystieteiden maisteri ja laillistettu ravitsemusterapeutti.


Terapiatapaamisissa minulle on tärkeää yhteistyö, josta välittyy empaattinen lempeys ja myötätuntoisuus. Turvallisen ja välittömän yhteistyön myötä on mahdollista onnistua myös perimmäisessä tavoitteessa, eli avoimissa keskusteluissa kohti asiakkaan pystyvyyden tunteen vahvistamista, sekä oivalluksia ongelmiin ja ongelman ratkaisun taitojen vahvistamista. Autan sinua tai läheistäsi tunnistamaan omia näkymättömiin jääneitä onnistumisia sekä voimavaroja, sekä keskitymme kehittämään taitoa löytää itselleen vaihtoehtoisia ja parempia toimintatapoja. Tunnelman ja tilanteen salliessa voimme tarttua huumoriin, näkökulman vaihtamisen työkalunakin.


Osaamistani ovat elämän muutostilanteet, uuden suunnan hakeminen ja omien tarpeiden tunnistaminen, sekä ylipäätään aihetta rajaamatta asiakkaan tyytymättömyys omaan tilanteeseen. Myös mielenterveyden haasteet, kuten uupumus, masennus ja ahdistus ovat minulle aiheita, joiden parissa tunnen, että minulla on annettavaa. Olet tervetullut vastaanotolleni riippumatta elämänkaaren vaiheestasi. 


Ratkaisukeskeisessä lyhytterapeuttikoulutuksessa – johon osallistun – pääkouluttajana toimii vaativan erityistason psykoterapeutti ja kouluttajapsykoterapeutti Sarianna Virpikari (https://insentiosolutions.fi/yritys/) ja järjestäjänä yleishyödyllinen yhdistys, SnellmanEdu/Snellman-instituutti ry. Valviran laillistamana ravitsemusterapeuttina hoitoalan eettiset velvoitteet määrittävät työtäni, myös lyhytterapeutin tehtävissäni.


Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni etänä, sekä Siilinjärvellä Innocum –yritystoimitiloissa!

Etänäkin voi päästä lähelle.

 ajanvaraus.oivallushyvinvointi@gmail.com

p 044 572 3938

 Tietynmittaiseen terapiajaksoon ei tarvitse sitoutua etukäteen.

Ajankohtainen hinnastoni: https://www.facebook.com/people/Oivallus-terveys-ja-hyvinvointipalvelut/100090689940079/


Yst. Harri Heikkilä

 


Sari Heinonen / Helsinki / myös etänä


Tarjoan mahdollisuutta tulla harjoitteluasiakkaaksi kognitiiviseen lyhytterapiaan. Terapiaan voit tulla pienen tai ison ongelman kanssa. Mahdollisesti elämäntilanteessasi, työ- tai perhetilanteessasi on solmukohtia,
joita haluaisit jäsentää jonkun kanssa. Vai ihmetteletkö omaa toimintaasi vuorovaikutustilanteissa, joissa huomaat toimivasi itseäsi kohtaan haitallisesti? Murehditko menneitä asioita kohtuuttomasti vai huomaatko olevasi tulevasta kaiken aikaa huolestunut? Esimerkiksi näistä ja monestakin muusta voimme
yhdessä yrittää löytää toimivampia keinoja itsellesi. 

Työskentelen perheohjaajana lasten, nuorten ja
vanhempien kanssa. Tässä työssä olen voinut paneutua perheiden moninaisiin ongelmiin, kuten vuorovaikutuksen ja tunnesäätelyn vaikeuksiin. Olen sosionomi/diakoni koulutukseltani, olen myös neuropsykiatrinen valmentaja. Valmistun kognitiiviseksi lyhytterapeutiksi 6/24 mennessä Integrum-
instituutista.
Terapiassa saatan käyttää keskustelun lisäksi erilaisia mielikuva- ja tietoisuustaitoharjoituksia. Saatan myös antaa joitain välitehtäviä syventämään käynneillä olevia aiheita.
Asiakkaani ovat kuvanneet minua ymmärtäväiseksi ja rauhalliseksi. Olen myötätuntoisella ja positiivisella asenteella suhtautuva terapeutti. Olet lämpimästi tervetullut joko lähitapaamiselle tai etätapaamiselle!


Minut tavoittaa numerosta: 040 4497954
tai sähköpostilla osoitteella: sari1heinonen@gmail.com


Sirkku Hellman/ Helsinki, pk-seutu / Lähitapaaminen tai etävastaanotto


Olen kirkkonummelainen lyhytterapeuttiopiskelija Helsingin Psykoterapiainstituutista. Opiskelen töiden ohella ja 35 vuoden työurani olen tehnyt erilaisissa liiketoiminnan ja henkilöstöhallinnon tehtävissä sekä esimiehenä että asiantuntijana. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kaksi aikuista lasta. Olen aina ollut kiinnostunut ihmisistä ja psykologiasta, minkä vuoksi päätin toteuttaa unelmani aloittaa opiskelut lyhytterapeutiksi. Opintoni ovat nyt puolessa välissä ja otan mielelläni harjoitusasiakkaita vastaan erilaisissa ongelmissa. Keskusteluapu on maksutonta.

Erityisenä kiinnostuksen kohteena minulla on auttaminen asiakkaita heidän haluamissaan elämäntapamuutoksissa kuten esimerkiksi terveempään elämäntapaan pääseminen, erilaisten riippuvuuksien selättäminen tai työuupumuksen lieventäminen.


Toisena erityiskiinnostuksen kohteena on nuorten/ nuorten aikuisten auttaminen elämän haasteissa sekä teini-iän karikoissa ja yhtälailla heidän vanhempiensa tukeminen tässä monesti haastavassa vaiheessa.

Voin vastaanottaa asiakkaita työtilassa Pasilassa tai jossain erikseen sovittavassa paikassa (esim. kirjastojen kokoustilat tai ostoskeskusten space hub -tilat tai kahvilat), myös etätapaamiset onnistuvat. 


Sähköposti: sirkku.hellman@gmail.com

Puhelin: 0504584498 (mieluiten tekstiviestillä soittopyyntö)Arja Hemmi/Rovaniemi/etävastaanotto 


Opiskelen ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi ja otan vastaan harjoitteluasiakkaita. Olen opiskellut psykoterapeuttiset valmiudet, 30 op. 

Olen voimavarakeskeinen työnohjaaja (STOry). Minulla on korkeakoulututkinto strategisesta johtamisesta. Erityisosaamistani ovat mm. tunne- ja läsnäolotaidot, raskauteen ja synnytykseen valmistautuminen ja surusta toipuminen leskeytymisen jälkeen. Autan ohjattaviani avaamaan solmuja haasteellisissa elämäntilanteissaan, keskustelemaan avoimesti mutta turvallisin mielin ja löytämään ratkaisuvaihtoehtoja ongelmiin. 

Olen ihmisläheinen ja myötätuntoinen. Vahvistan tasapainon löytymistä ja ohjauksessa olevien toimijuutta. Taitojani olen käytännössä harjoittanut niin esihenkilötehtävissäni, työnohjaajana kuin pitkäaikaisessa doula-vapaaehtoistyössäni. Olen läpikäynyt toipumisprosessin leskeytymisen jälkeen.

 Hinta 45 € / 60 min. 

Ota rohkeasti yhteyttä: Sähköposti: arja.hemmi@alongside.fi 

Puhelin: 0400 759360 (viestein tavoitat helpoiten)

https://alongside.fi


Anssi Herttua/ Kirkkonummi/Etä

Kirkkonummi ja etäyhteys minne tahansa, sopimuksen mukaan. 

Terapeutti: Anssi Herttua / Tmi Leidari 

Koulutus: Kristillinen ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (opinnot kesken, valmistuminen 9/24), Merikapteeni, Vapaaehtoinen henkinen ja hengellinen auttamistyö. 

Erityisosaamista mm.: Miesvaltaisten ammattien haasteet, Parisuhde, Masennus, Itsetunto, seksuaalisuuteen liittyvät pohdinnat. 

Ajanvaraus, yhteydenottopyynnöt ja tiedustelut sähköpostilla: info@dbf.fi 

Myös ilta- ja viikonloppuaikoja tarvittaessa. Olet tervetullut!


Taina Huttunen/Helsinki


Olen Taina Huttunen Helsingistä. Minulla on kolme aikuisikään ehtinyttä lasta, puoliso ja koira.

 Koulutukseltani olen opettaja (KM ja MuM), musiikkipedagogi (AMK) sekä tutkija (FT). Lisäksi olen NLP Master, energiahoitaja (Reiki- ja Karuna Master) sekä intialaisen päähieronnan opettaja. Kesäkuussa 2024 valmistun Helsingin Psykoterapiainstituutista ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi.

Olen toiminut opettajana Helsingissä (1993–2023), Otavan oppikirjailijana (2008–2020) ja Learn and Educate -firman koulutuspäällikkönä (2019->). 2023 siirryin ammatilliselle puolelle YTO-kouluttajaksi Taitotaloon.

Minulle tärkeitä asioita vuorovaikutuksessa ovat lämpö, luottamus ja läsnäolo. Olen elämässäni joutunut kohtaamaan monenlaisia haasteita, joten olen myös valmis olemaan läsnä asiakkaan ja hänen haasteidensa äärellä.

 Tarjoan ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa harjoitusasiakkaille Ukko-kevytyrittäjänä 40€/45 min. (sis. alv) Helsingissä sekä etänä.

Lämpimin terveisin

Taina

0400649445

tainahoo@gmail.comNiina Hyötylänmäki/Helsinki Pasila/Etävastaanotto
Olen 38-vuotias, kolmen lapsen äiti, lyhytterapeuttiopiskelija ja yrittäjä.

Opiskelen Helsingin psykoterapiainstituutissa ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi. Olen puolessa välissä opintojani ja olen aloittanut asiakasharjoitukseni tammikuussa 2023. Valmistun opinnoistani syksyllä 2024. Ennen lyhytterapia opintojani olen toiminut asiakaspalvelutyössä yrittäjänä 20-vuotta.

Lyhytterapeuttina olen rauhallinen, kuunteleva ja aidosti läsnä. Kiireetön läsnäolo ja turvallisen tilan luonti on tärkeä tehtäväni terapeuttinasi.

Autan asiakasta kokoamaan mielen muruset ja muutostoiveissa kuljen asiakkaan rinnalla, auttaen löytämään uusia näkökulmia ja parempaa suuntaa elämälle.

Erityisesti ahdistus- paniikki- ja stressioireisiin olen syventynyt. Työuupumus ja työelämänhaasteet on muiden haasteiden lisäksi kiinnostuksen kohteena, olen ikuinen työssä jaksamisen tärkeyden- puolesta puhuja.


Otan asiakkaita vastaan etänä tai työtilassani Pasilassa.

Hinta:  

            Tutustumiskäynti veloituksetta!

            50€/45min

            135€/ 3x45min

 Ajanvaraus: 

             info@murusina.com

             p. +358402217831

             www.murusina.comEeva-Monica Isoluoma, Jyväskylän seutu, live- ja etä -tapaamiset


Opiskelen ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi (50op) ja valmistun 5.12.2023.

Asiakasharjoittelun olen tehnyt kevään 2023 aikana. Minulla on pitkä työkokemus (20 v) perheiden ja lasten kanssa tehtävästä työstä sekä esimiestyöstä. 

Oma vahvuuteni on vuorovaikutuksessa, ratkaisukeskeisyydessä ja tunne työskentelyssä. 

Olen koulutukseltani Sosionomi, Työnohjaaja STOry

Teen niin yksilö-, pari kuin perheterapiaa. 

Voit ottaa minuun yhteyttä: puh. 045-7832 0338

Sähköposti isoluoma@wiilinki.fi  TAI

Täyttää yhteydenottopyyntölomake nettisivuillani: https://wiilinki/.fi

Terveisin,

Eeva-Monica Isoluoma 
Sosionomi

Työnohjaaja STOry

STOry koordinaattori
Puhelin+358 4578320338

Yliopistonkatu 30 C, 3 krs
40100 Jyväskylä
isoluoma@wiilinki.fi
www.wiilinki.fi
Y-tunnus 3162212-8

Marika Jalkanen/Vaasta, Turku ja etä

Marika Jalkanen, Suhdeverstas

Koulutukseni; Perheneuvoja, parisuhdeneuvoja, solmuja parisuhteessa neuvoja, seksuaaliohjaaja


Erityisosaamiseni on parisuhde/ perheet
Ajanvaraus: https://slotti.fi/booking/suhdeverstastmimarikajalkanen/#/
Sähköposti: suhdeverstas@gmail.com
Puhelin: 0402542417
Nettisivujesi osoite: www.suhdeverstas.fiSatu Janhunen/ Etävastaanotto


Olen psykiatrinen sairaanhoitaja ja opiskelen kognitiivista lyhytterapiaa.

Terapiaa 13-17 vuotiaille.

Sähköposti: omanonnentie@gmail.com
Puhelin: 045 333 4858Katja Joensuu/Seinäjoki/Etä 


Hei, mukavaa kun löysit tänne. 

Olen pohjakoulutukseltani psykiatrinen sairaanhoitaja (2011). 

Opiskelen Helsingin psykoterapiainstituutissa ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi. Valmistun 12/2024. Lisäksi opiskelen kognitiiviseksi lyhytterapeutiksi. Valmistun 1/2025. 

Olen työskennellyt mielenterveysongelmien parissa toista vuosikymmentä psykiatrian Etelä-Pohjanmaan erikoissairaanhoidon osastoilla sekä poliklinikoilla. Nämä kaikki luovat vankan pohjan auttaa juuri sinua. Lisäksi toimin Kelan Nuotti-valmentajana sekä Oma Väylä- kuntoutuksessa Sairaanhoitajana Emootio Oy:n kautta. 

Päätyöni on kuitenkin edelleen keskussairaalan aikuispsykiatrian osastolla. Kuulisin mielelläni sinusta. Löydetään yhdessä sisäinen voimasi! 

Ajanvaraus: joensuukatja0@gmail.com 

Puh. 0456348984 

Instagram: lyhytterapeuttikatja 

www.lyhytterapeuttikatja.fi

 Hinta 35€/45min 60€/90min 

Y-tunnus 3387324-6


Anna Juneja / Espoo / etävastaanotto

 
Vahvuuteni on tukea kohti myönteistä kasvua ja muutosta monimutkaisissakin elämäntilanteissa. Työskentelyotteeni on nykyhetkeen keskittyvä ja asiakaslähtöinen – etenemme aina sinun toiveesi mukaisesti.

 
Taustaltani olen sosiaalityöntekijä (VTM) ja PRIDE-valmentaja (sijaisvanhemmuus- sekä adoptiovalmentaja). Omaan vankkaa työkokemusta perheneuvolasta ja aikuispsykiatrialta sekä perhehoidon tukityöstä.


Opiskelen kognitiiviseksi lyhytterapeutiksi kaksivuotisessa koulutuksessa 50 op (Integrum-instituutti). Minulla on laajaa osaamista erilaisista luovista menetelmistä ja mindfulnesista. Olen myös rentoutusohjaaja ja suorittanut jo aiemmin mm. psykoterapeuttiset valmiudet 30 op opintokokonaisuuden.  


Olen perehtynyt erityisesti vanhemmuuden haasteisiin, ammatilliseen kuntoutukseen ml. alanvaihto, elämänmuutos- kriisi- ja erotilanteisiin, mielenterveyskuntoutujien omaisten kohtaamiin haasteisiin ja monikulttuurisuuteen liittyviin teemoihin. 


En ota tässä lyhytterapeuttiopiskelijan roolissa kantaa lastensuojeluasioihin tai konsultoi viranomaisyhteistyössä.


Minulla on viihtyisä vastaanottotila Espoossa Olarissa hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä Matinkylän metroasemaa. Myös etävastaanotot ovat ok.

 
Ota rohkeasti yhteyttä!

 
Sähköposti: info.cadamundo @ gmail.com


https://www.linkedin.com/in/annajuneja/


Vastaanotto 45 euroa / 60 min.
Jani Kaitajärvi / Helsinki


Opiskelen ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi Helsingin Psykoterapiainstituutissa ja valmistun elokuussa 2024. 

Olen iloinen, avoin, kuunteleva ja analyyttinen ongelmanratkaisija.  Olen koulutukseltani tietojohtamisen DI ja työskennellyt yli 15 vuotta IT- ja etenkin datatöiden parissa niin esihenkilönä kuin osana tiimiä. 

Tule rohkeasti juttelemaan kaikenlaisista ongelmista ja ratkotaan ne yhdessä! 

Voin ottaa asiakkaita vastaan niin etänä, Pasilassa kuin Kalasatamassa. 


Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (2024)

Tietojohtamisen DI (2008), BA in International Business Communication (2005)

Ajanvaraus sähköpostilla, puhelimitse tai linkedin viestillä:

Sähköposti: janikaitajarvi@gmail.com 

Puhelin: 040 7153863

Linkedinhttps://www.linkedin.com/in/jani-kaitajarvi/ Anne Kampman/Lahti/Helsinki/Etä

Terapeuttisen työskentelyni peruselementtinä toimii hyvän yhteishengen luominen henkilökeskeisen psykoterapian periaatteiden mukaisesti. 

Empatia ja aitous on ehdoton edellytys hyvälle vuorovaikutukselle. Tavoitteista
sovimme yhdessä asiakkaan kanssa. Tarvittaessa osaan myös haastaa uusien näkökulmien ottamisessa. 

Pääsääntöisenä menetelmänä harjoittelun aikana käytän ratkaisukeskeistä
lähestymistä. Australiassa opiskelin myös hyväksymis- ja omistautumisterapia- ja fokusointi-menetelmiä. 

Omassa elämässäni olen kohdannut raskaita
menetyksiä ja tapahtumia, jotka ovat auttaneet omalla terapeutiksi kasvamisen matkalla. Olen edelleen keskeneräinen ja oppimassa elämästä. Uskon, että
yhdessä voimme löytää merkityksiä, jotka auttavat
jaksamaan ja uudistumaan. 

Työskentelymme perustuu täyteen luottamukseen ja vaitiolovelvollisuuteen.Yhteisöpedagogi YAMK, Miljöösuunnittelija AMK, Teatteri-ilmaisun ohjaaja AMK, viittä vaille vaille valmis Graduate Diploma of Counselling and Psychotherapy (Cairnmillar institute  Melbourne, Australia) + ammatillisen opettajan pätevyys sekä Medianomi YAMK. Vuoden 2024 lopussa valmistun ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi Helsingin psykoterapiainstituutista. 

terapeuttiannekampman@gmail.com

044 2494946


Kirsi Kankaanpää/Helsinki

Energiaa Arkeen Oy

Lyhytterapeutti, palautumisvalmentaja 

Pariterapia, yksilöterapia, hyvinvointi, työyhteisösovittelu, kehon ja mielen rauhoittuminen sekä vuorovaikutustaidot.

 kirsi@energiaaarkeen.fi 

varaaheti.fi/joogaaihankaikille 

p. 040 5071170 

www.energiaaarkeen.fi Aino Karhu/ Joensuu, Kuopio/Lähitapaaminen ja etävastaanotto


Olen ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti opiskelija, koulutuspaikka Kuopio Snellman Instituutti, valmistun 3/24.  Ammatti taustaltani olen sairaanhoitaja - työterveyshoitaja, työkokemusta yli 20 vuotta hoitoalalta.  Olen voimavarakeskeinen työnohjaaja (STOry), joten työelämään kuormittavat kokemukset ovat lähellä sydäntäni myös lyhytterapian puolella mm. jaksaminen ja työuupumus, muutostilanteet.

Työotteeni on  ratkaisukeskeinen ja käytän kotiharjoitteina mm. voimavarakeskeisiä Mindfulness menetelmiä, olen kouluttautunut  Mindfulness ohjaajaksi. Voimavarakeskeisessä työskentelyssä minua ilahduttaa asiakkaan tekemät oivallukset  ja vahvuuksien löytäminen.

Olen helposti lähestyttävä ja lämminhenkinen terapeutti opiskelija.
Ajattelen " Terapia on paikka, jossa voi vapaasti kertoa ja tutkia kokemuksiaan, tunteitaan ja ajatuksiaan, etsiä uusia näkökulmia, riittää että on halu tarkastella muutoksen mahdollisuuksia”

Olen opiskellut myös työikäisten unettomuuden CBT-menetelmät sekä NLP taitoja. Harrastan vapaa-aikana puutarhanhoitoa, sähköpyöräilyä ja luonnossa liikkumista.

Yhteydenotot sähköpostitse    aino.karhu1@gmail.comSatu Katila/Pori ja lähialueet/Etävastaanotto (TEAMS)


Pohjakoulutus sosionomi-diakoni (AMK) jonka lisäksi olen hankkinut lisäkoulutusta erityisesti perheiden ja pariskuntien kanssa työskentelyyn sekä psyykkisestä valmentamisesta urheilijoille, joka toki sopii kaikille jotka haluavat toimia tavoitteellisesti itseään kehittäen. 

Ratkaisukeskeisen lyhytterapian opinnot aloitin HPI:llä 2022 ja valmistun keväällä 2024

Olen työskennellyt pitkään 3. sektorilla erilaisissa työtehtävissä lasten, nuorten ja perheiden parissa kulkien apua tarvitsevien rinnalla heidän tarvitsemansa ajan. Auttajana koen onnistuneeni erityisesti silloin kun minua ei enää tarvita.  

Sähköposti: satu.katila2@gmail.com
Puhelin: 0407625366


Seija Kemppainen/Oulu


Mielen hyvinvointi on tärkeä arvoni ja haluan auttaa asiakasta löytämään voimavaroja, joiden avulla elämänlaatu paranee. Voimavara- ja ratkaisukeskeisen työskentelyn edut olen nähnyt opiskeluaikanani monissa vaikeissa elämäntilanteissa. Jos mietit, voisinko minä olla sopiva ihminen auttamaan ja tukemaan sinua elämäntilanteessasi, kannustan ottamaan rohkeasti yhteyttä ja varaamaan ensimmäisen keskusteluajan!

Koulutukseltani olen filosofian maisteri ja olen täydentänyt osaamistani psykologian opinnoilla. Ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi valmistun joulukuussa 2023.

Sähköposti: seija@terapeuttis.fi

Puhelin: 045-7837 7806

Hinta: 45 €/ 60 min

Nettisivut: www.terapeuttis.fi (valmisteilla)


Jenni Kiikkilä / etävastaanotto 

Onko mielessäsi jokin asia, joka tuntuu vaivaavan? 

Olet lämpimästi tervetullut kokeilemaan ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa, olipa syynä mikä tahansa. Lupaan kuunnella ja pohtia yhdessä kanssasi mieltäsi askarruttavaa aihetta, ratkaisukeskeisiä menetelmiä hyödyntäen. Arvostan lämmintä kohtaamista, hyväksyvää ilmapiiriä sekä avointa kommunikaatiota ja näitä arvoja pyrin vaalimaan poikkeuksetta. 

Terapia on luottamuksellista (terapeutilla on vaitiolovelvollisuus) eikä terapia sido asiakasta mihinkään. 

Valmistuin sairaanhoitajaksi 2021 ja parhaillaan opiskelen ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi SnellmanEDUn järjestämässä Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti sis. psykoterapeuttiset valmiudet 50 op - koulutuksessa, josta valmistun keväällä 2024. 

Aikaisemmin olen ottanut harjoitusasiakkaita vastaan Kriisikeskuksessa sairaanhoitajan työn ohella. Tällä hetkellä olen toteuttamassa unelmaani, jossa voin ammatikseni auttaa ihmisiä terapian avulla. 

Tapaamiset järjestetään Zoomissa. 

Hinnasto:

1. kerta (45min) ilmainen

Seuraavat kerrat 40€/45min, opiskelijoille 35€/45min.

Yhteydenotot sähköpostilla osoitteeseen esikko@protonmail.com . 


Susanna Kokko/Jyväskylä


Olen Susanna Kokko, 38-vuotias sairaanhoitaja (Yamk) Jyväskylästä. Opiskelen ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi (sisältää psykoterapeuttiset valmiudet) Alfa Partners Academyllä, valmistun 10/2024. 

Otan vastaan harjoitusasiakkaita Jyväskylässä, Palokan keskustassa. Myös etämenetelmin.

Olen toiminut työurallani sairaanhoitajana erilaisissa työympäristöissä mm. Lasten ja nuorten parissa, traumaosastolla, maahanmuuttajien parissa, esimiestyössä ja työkykyvalmentajana. Tällä hetkellä työskentelen kehitysvammaisten ja autismin kirjon nuorten aikuisten asumispalveluyksikössä vastaavana sairaanhoitajana. Kokemukseni ihmisten kohtaamisesta erilaisissa elämänhaasteissa on minulle luontevaa. Suhtaudun ihmiseen aina ainutkertaisena kokonaisuutena, jokainen meistä kamppailee erilaisten psyykkisten ja fyysisten oireilujen kanssa päivittäin. 


Elämä voi muuttua silmänräpäyksessä ja äkillisissä ja traumaattisissa tilanteissa selviäminen on helpompaa, kun et ole yksin. Olen kohdannut työni kautta monenlaisia vaikeita tilanteita ja yhdessä ratkaisujen etsiminen on minulle työssäni luontevaa. Kohtaan asiakkaani lämmöllä ja empatialla mutta osaan myös päättäväisesti ohjata asiakkaat kohti ratkaisuja ja näkökulman muutosta. Toivon, että olet minuun rohkeasti yhteydessä, ensimmäinen askel voi olla vaikein mutta sen jälkeen kuljen matkassasi sinua tukien. 

Erityisosaaminen: masennus- ja ahdistusoireilu, työuupumus, haasteet pari- ja perhesuhteissa, läheisriippuvuus ja teemaan liittyvät haasteet.

Hinnasto:

45min/40e

5x45min/170e

Sähköposti: susannakokko@hotmail.com

Puhelin: 0456316152

www.susannakokko.fi 

Markku Korhonen/Tampere/Etä


Kärsitkö uupumuksesta tai työyhteisön heikosta ilmapiiristä?  Etkö saa työryhmääsi mukaasi, koetko vihamielisyyttä tai puhumattomuutta työpaikalla? Vai tuntuuko Sinusta, että käyt ylikierroksilla, etkä kykene pysähtymään? Tai kaipaatko vain sparrausapua työelämän tai yksityiselämän taitekohdissa?


Ratkaisukeskeisessä ajattelussa luodaan uutta ehjempää elämäntarinaa menneisyyttä unohtamatta ja sen vaikutuksia ymmärtäen. Olet elämäsi paras asiantuntija. Sinulla on yksilölliset tarpeesi ja rajasi, siksi niistä
on hyvä tulla tietoisiksi matkalla omaksi aidoksi itseksesi.
Ratkaisukeskeinen ajattelu on myönteistä ja taitoa näkökulman vaihtamiseen lisäävää. 

Esihenkilö voi hyödyntää omassa työssään ratkaisukeskeisen eli ratkes-ajattelun keskeisiä piirteitä muun muassa
seuraavilla tavoilla:
Tulevaisuuteen suuntautuneisuus ja toiminnan tavoitteellisuus: voimavarat, onnistumiset ja toiveikkuus ovat keskiössä. 

Edistys tapahtuu useimmiten pienin askelin: huomio kannattaa kiinnittää pieniin onnistumisiin ja edistysaskeliin.
Tasaveroisuus ja yhteistyö: työyhteisön jäseniin suhtaudutaan arvostavalla silmällä ja kuulevalla korvalla.
Arvostus: kuunnellaan, arvostetaan toisten ajatuksia ja tapaa toimia, kunnioitetaan myös omia arvoja.
Myönteisyys, leikillisyys, huumori: keskitytään vahvuuksiin, epäonnistuminen onkin oppimista tulevaa varten, huumorilla pääsee pitkälle.
Ongelmiin on useita vaihtoehtoisia ratkaisuja: tavoitteisiin voi päästä monia reittejä pitkin, ei ole vain yhtä totuutta.
Oletko miettinyt asioita, joita haluaisit pohtia ääneen? Haluatko löytää elämäniloa ja onnellisuutta elämääsi? Tunnistatko vahvuuksiasi? Haluatko selkeyttää tulevaisuuden tavoitteitasi tai saada haltuun elämistä tässä ja nyt?
Toteutus:
Tarjoan Sinulle luottamuksellista ja tutkittuun tietoon perustuvaa ammatillista ratkaisukeskeistä ajatteluapua, jonka tavoitteet määrittelet itse.  Sinulla on mahdollisuus integroida omat elämäntapahtumasi yhdeksi kokonaisuudeksi. Voit myös löytää ratkaisuja kulkea vahvempana eteenpäin uusilla
toimintamalleilla. Voi oppia toimimaan työyhteisössä ratkaisukeskeisesti sekä löytämään ratkaisuja lukkiutuneisiin vuorovaikutussuhteisiin.


Voit varata 45 min, 60 min tai 90 min yksilöajan laittamalla viestiä. Vastaanottoaikoja on joustavasti.
Voimme tavata livenä Tampereella tai teamsin välityksellä.
Olen koulutukseltani KTM (Tampereen yliopisto), johtamisen opettaja ja sertifioitu tiimicoach. Suoritan parasta aikaa ratkaisukeskeisiä lyhytterapeuttiopintoja ja opiskeluaikana en ota istunnoista maksua.Susanna Korte/Salo, Turku/Etävastaanotto


Olen koulutukseltani sairaanhoitaja/ työhyvinvointikonsultti/ yrittäjä.Olen kouluttautunut natural Bodymind working ohjaajaksi sekä ollut osana työhyvinvointitiimiä pitäen erilaisille ryhmille jaksamista tukevaa koulutusta sekä työhyvinvointipäiviä.

Tällä hetkellä opiskelen ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi Hedco Oy. ssä. 

Minulla on suuri halu omaan sekä asiakkaiden henkiseen kasvuun. Motivoida ihmiset pysähtymään ja saamaan oman elämän onnelliset avaimet. Mieli ja keho yhteys voimavarana.

Vastaanotolla koet luottamuksen ja sinusta välittävän työotteen. 

Hinta 25e/ 45 min. Aloituskäynti on maksuton.

Ajanvaraus sähköpostitse tai whats up.

Sairaanhoitaja/ työhyvinvointikonsultti

BodyMind working kouluttaja

susanna.m.korte@gmail.com

050-3717233

Nettisivut päivityksessä


Laura Kortesoja (Satakunta / etävastaanotto)


Olen koulutukseltani kasvatustieteen maisteri, tutkija ja opettaja. Opiskelen parhaillaan ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi ja otan vastaan koulutusasiakkaita alennettuun koulutushintaan. Koulutukseni sisältää myös psykoterapeuttisten valmiuksien opinnot.

Terapeuttina olen helposti lähestyttävä, empaattinen, herkästi kuunteleva ja kannustava. Voimavarojasi ja vahvuuksiasi tukien rohkaisen sinua tarttumaan uusiin näkökulmiin ja tavoitteisiin. Lyhytterapian kesto määritellään yhdessä terapian alkaessa. Tavoitteena on rakentaa luottavaista ja myönteistä suhtautumista tulevaisuuteen ja kerryttää riittävästi sellaisia tietoja ja taitoja, joiden avulla on mahdollista ylläpitää ja vahvistaa omaa hyvinvointia myös terapiatyöskentelyn jälkeen.

Erityisosaaminen: arjen- ja elämänhallinta, lapset ja nuoret, uni ja palautuminen, voimavarakeskeisyys, itsesäätelyn ja itsetuntemuksen vahvistaminen, stressinhallinta, opiskelu- ja työelämän haasteet, tunnetaidot, elämäntilannekriisit, opiskelu- ja työhyvinvointi.


Lähivastaanotto: Pori / Satakunta (kävelyterapiana, työhuoneellani tai luonasi)
Etävastaanotto: videoyhteys / puhelin / chat

Olet lämpimästi tervetullut tapaamiseemme juuri sellaisena kuin olet.


Tiedustelut ja ajanvaraus:

sähköposti: kortesoja.laura@gmail.com
puhelin / WhatsApp: 040-529-0810


Ninnu Koskenalho/Helsinki/ etävastaanotto mahdollinenKaipaatko terapeuttista keskusteluseuraa koskien sukupuolen ja seksuaalisuuden moninaisuutta, neurokirjolla elämisen ilmiöitä tai epänormatiivisia ihmissuhteita ja elämänvalintoja? Tarvitsetko apua itsemyötätunnon kasvattamiseen, elämästä nauttimiseen ja siihen, että voisit levätä tuntematta syyllisyyttä?

Kulttuurisensitiivistä, sateenkaarevaa ja kaikenlaisen moninaisuuden näkevää ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa livenä Helsingissä sekä tarpeen vaatiessa etäyhteydellä.

Olen sosiaali- ja kulttuuriantropologi, ja minulla on pian 25 vuoden kokemus erilaisten tietoisuustaitojen harjoittamisesta. Erityisen tervetullut olet sinä, joka koet että toiset eivät aivan ymmärrä sitä kuka olet tai millaisia valintoja olet elämässäsi tehnyt. 

Avainsanoja: LGBTQIA+, polysuhteet, avoimet suhteet, neurokirjo, lepo, itsemyötätunto    

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää: 
ninnu.koskenalho@gmail.com
044 300 4176 whatsapp / telegram / signal 
Anna Kyllönen/Kainuu/etävastaanotto

 

Nuorena haaveilin kirjailijan tai vaatesuunnittelijan urasta. Kumpaakaan minusta ei tullut, mutta käsityöt ovat minun rakas harrastus. Jo nuoresta olen viihtynyt ihmisten parissa työskentelystä esimerkiksi kaupanalalla. Sairaanhoitajan ammatti ei ollut käynyt mielessänikään, mutta se minusta sitten vuosien saatossa tuli ja hyvä niin. Elämä muokkaa meistä semmoisia kuin olemme.

Valmistun toukokuussa -24 (SIRIAN 50 op) ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi. Opintokokonaisuuteen kuuluu myös psykoterapeuttiset valmiudet. Psykiatrisena sairaanhoitajana olen toiminut 2017 vuodesta lähtien ensin yleissairaalapsykiatriassa ja aikuisten mielenterveys palveluissa psykiatrian poliklinikalla. Tällä hetkellä työskentelen koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa (13-19v) nuorten parissa psykiatrisena sairaanhoitajan eli miekkarina. Minulla on kuitenkin laaja-alaista kokemusta monen ikäisten asiakkaiden ihmissuhdetyöskentelystä pitkän hoitajan urani varrelta. Eristyisosaamisenani voisin sanoa olevan ahdistuneisuuden, mieliala haasteet ja ihmissuhde ongelmat. Olen helposti lähestyttävä, luotettava ja hyvä kuuntelija. Tule minulle harjoitusasiakkaaksi missä elämän haasteissa tahansa, niin voimme yhdessä tukia ja etsiä niihin ratkaisuja.

 

Lähihoitaja (mielenterveys-, kriisi ja päihdetyö)

Vanhusten erikoisammattitutkinto

Mielenterveys- ja päihdetyön tutkinto

IPC- ohjaaja

Sairaanhoitaja AMK (psykiatriaan erikoistunut)

 

Ole minuun yhteydessä sähköpostilla, johon voit laittaa yhteystietosi niin minä soitan sinulle

 

Yhteystiedot:

 

annastiina2024@gamail.com

 


Mira Käiväräinen / Pori


Opiskelen ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa ja opintoihini sisältyy psykoterapeuttisten valmiuksien osuus. 

Vastaanottoni sijaitsee Porin keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. 

Pohjakoulutukseltani olen mielenterveys- ja päihdetyön lähihoitaja, sekä sosionomi.

Olen työskennellyt sosiaalialalla lastensuojelussa, sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parissa viitisen vuotta. Kohtaamistyö on minulle tuttua ja haluan auttaa asiakasta löytämään ratkaisuja. Ajattelen, että jo kuulluksi tuleminen ja asioiden ääneen sanominen helpottavat oloa. 

Työskentelyssä pyritään löytämään asiakkaan omat voimavarat ja löytämään uusia tapoja ajatella. 

Jos kaipaat mielen keventämistä ja keskusteluapua, niin ota yhteyttä. 

sähköposti mira.kaivarainen@gmail.com

Lisätietoa löytyy myös osoitteesta 

www.terapiapisteratkes.fi
Emilia Lehmonen/ Vastaanotto Keravalla ja Tuusulassa sekä etäyhteydellä


Olen ihmissuhdetyön ammattilainen, joka valmistuu ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi Snellman-Instituutissa helmikuussa 2024. Teen terapeuttina töitä yritykseni Mindora Oy:n kautta. Työskentelytapani on katsoa ihmistä kokonaisuutena, joten työskentelyn aluksi kartoitan asiakkaan elintavat, joihin kuuluvat esimerkiksi nukkuminen, ravinto, liikunta ja päihteidenkäyttö.  Saat myös jokaisen tapaamisen jälkeen sinulle suunniteltuja tehtäviä, jotka auttavat työstämään asioita myös tapaamisten välillä. Tehtävät voivat olla kirjallisia tai toiminnallisia ja ne koostavat työkalupakin, jotka auttavat toimimaan tilanteissa tulevaisuudessa. Pyrkisykseni on auttaa sinua voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin. 


Terapeuttina olen empaattinen ja uskon vahvasti yksilön kykyyn muuttaa elämänsä suuntaa ja löytää ratkaisuja vaikeuksiinsa.


Terapiatilanteissani käytän ratkaisukeskeisiä menetelmiä, kuten voimavarakeskeistä keskustelua ja konkreettisia toimintasuunnitelmia, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi. Urani olen tehnyt lastensuojelun sosiaalityössä sosiaalityöntekijänä sekä esihenkilönä.

Erityisosaamiseni on masennus, työuupumus, vanhemmuuden tukeminen ja parisuhde.

 Ajanvaraus kotisivuiltani www.mindora.fi tai viestillä emilia.lehmonen@mindora.fi


Mari Lähdesmäki/ Espoo, Kauniainen, Helsinki/lähi-ja etävastaanotto

Espoo, Kauniainen ja Helsinki: sekä lähi- että etävastaanotto. Etävastaanotto mahdollistaa tapaamiset missä tahansa asuvan henkilön kanssa.

Olen työskennellyt yli 30 vuotta lukion psykologian opettajana ja opinto-ohjaajana, joten nuoret ja heidän maailmansa ovat erityisen lähellä sydäntäni. Kokemukseni aikuisasiakkaista ovat olleet rohkaisevia, joten mielelläni vastaanotan eri ikäisiä ja erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä, pareja ja perheitä.

Olen psykologian maisteri (PsM). Opettajan- ja opinto-ohjaajan opinnot olen suorittanut työni ohessa. Opinto-ohjaajana minulla on myös opiskelu- ja uravalinta-asioihin liittyvää osaamista ja näkemystä.

Sähköposti: lahdesmaki.mari@gmail.com
Puhelin: 050 5921500Tero Liikkanen/Kymenlaakso, Miehikkälä (etävastaanotto)


Olen 52-vuotias psykiatrinen sairaanhoitaja. Parisuhteessa.

Lähihoitaja, Mielenterveys- kriisi- ja päihdetyö. Kotka. 1997

Sairaanhoitaja AMK Sisätauti-kirurginen hoitotyö. Lappeenranta. 2000

Mielenterveystyön ja psykiatrisen hoidon erikoistumisopinnot 40 Ov Kuusankoski. 2004

Seksuaalineuvontakoulutus. 30 Op.  Sexpo / Kymenlaakson kesäyliopisto. Valmistun tammikuussa 2024.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeuttikoulutus, sisältää psykoterapeuttiset valmiudet 50 Op. Alfa Partners Academy. Valmistun toukokuussa 2024.

Erityisosaamiseni on seksuaalisuudesta ja uskonnosta nousevista ongelmista. Lähestymistapani on ratkaisukeskeinen ja ammatillisen neutraali.

Tero.liikkanen@gmail.com

0400-550332


Emilia Lindroos/ Espoo/ EtäyhteysRatkaisukeskeinen taideterapeutti, ekspressiivisen taideterapian ohjaaja sekä tuleva ratkaisukeskeinen ja kognitiivinen lyhytterapeutti. 

Tarjoan matalan kynnyksen keskusteluapua ja tukea vaikeisiin elämäntilanteisiin ja kriiseihin, elämänmuutoksiin, oman kompassin kirkastamiseen ja itsensä kehittämiseen. Erityisosaamisalueena työ- ja toimintakyvyn haasteet sekä kroonisen kivun kanssa elämisen tukeminen.


emilia.lindroos@creante.fi / puh. 040 502 6501 / https://creante.fi


Kati Maidell/Helsinki/Forssa/Etä

Pieni terapiahetki 

Terveydenhoitaja (amk), kasvatustieteen maisteri, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (50 op) 5/24. 

Olen 45-vuotias kolmen lapsen ja uusperheen äiti. Terapeuttina olen helposti lähestyttävä, aito, empaattinen ja asiakastani kunnioittava. Terapeuttina olen rinnalla kulkija, näkökulmien avaaja. Ihmismieli on aina ollut intohimoni, mikä näkyy työssäni terapeuttina. 

Peruskoulutukseltani olen terveydenhoitaja (amk) ja kasvatustieteen maisteri. Lisäopintoina olen opiskellut sosiaalipsykologian perusopinnot ja terveystieteiden aineopinnot sekä useita lyhyempiä mielenhyvinvointiin liittyviä kursseja. Lyhytterapeuttiopintoni (50 op) sisältävät psykoterapeuttiset valmiudet 30 op. Valmistun lyhytterapeutiksi toukokuussa 2024. 

Ajanvaraus maidell.kati@gmail.com

www.pieniterapiahetki.fi


Markus Malk, Salixtus Oy


Etävastaanotto ja tapaamiset (puhelin tai Teams) Hyvinkäällä lähialueineen


Olen ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, taustakoulutukseltani teologian maisteri ja oikeustieteeseen erikoistunut tekniikan tohtori. Olen myös opiskellut psykologiaa ja toimin jalkapallovalmentajana.


Tarjoan keskusteluapua erityisesti masennukseen, ahdistuneisuuteen ja yksinäisyyteen, työelämässä ja opiskelemisessa jaksamiseen sekä harrastuksiin ja painonhallintaan liittyvissä kysymyksissä. Työelämä- ja tutkimustyökokemukseni pohjalta ymmärrän erityisesti työ- ja opiskeluprojektien läpiviemiseen liittyviä haasteita.


Ajanvaraus toimii ensisijaisesti verkkosivulta www.vello.fi/salixtus-oy


Sähköposti markus.j.malk@gmail.com


Puhelin 040 581 4936 (iltaisin)


Verkkosivusto www.salixtus.fi/hyvinvointiKati Mehtälä / Tampere


Toinen Tulevaisuus Oy

Fysioterapeutti & lyhytterapeutti

Erityisosaaminen: Yrittäjyys, nuoret ja nuorten perheiden haasteet.

Ajanvaraus: 045 139 1131

Sähköposti: kati@toinentulevaisuus.fi

https://toinentulevaisuus.fi/


Piia Miettinen/ Kuopio/ Etävastaanotto (teams)


Olen ratkaisukeskeinen lyhytterapia opiskelija Kuopista Snellman edu instituutista. Valmistun 3/2024. Olen työskennellyt psykiatrian parissa (nuorisopsykiatria/ aikuispsykiatria) v. 2005 lähtien.  Olen kouluttautunut myös mindfullness ohjaajaksi, joten käytän myös mindfullness harjoitteita lyhytterapiassa.

Koetko tarvetta keskusteluun? Otan vastaan etänä aamu/ilta aikoina. Hinta harjoitusasiakkaille 25 e/ 45 min. Voit olla mistäpäin Suomea tahansa, sillä etätapaaminen mahdollistaa terapian myös kauempana asuville. Lyhytterapiassa saat apua ja keskustelua mm. ; Pelot, ahdistus, masennus, erosta selviäminen, työelämän ongelmat, vanhemmuuteen liittyviin haastavat tilanteet, psykoosioireet, uupuminen, epämääräinen huono olo, parisuhde ja perhekriisit. 

Ajanvaraus sähköpostilla / kerrothan itsestäsi ja tilanteestasi lyhyesti.

piiamiettinen@luukku.com

Puhelin: 0445927299 (mieluiten tekstiviestillä soittopyyntö)Rose-Marie Peake / Sipoo / etä


Olen v. 1983 syntynyt filosofian tohtori ja tehnyt tutkijanuran vähemmistö- ja uskontohistorian parissa. Toimin myös DEI-valmentajana ja reikihoitajana. Identifioidun neuromoninaiseksi queeriksi ja pronominini ovat she/elle/hon. Tarjoan inklusiivista ratkaisukeskeistä harjoittelulyhytterapiaa, jonka tavoitteena on luoda yksilöllisesti toteutettu turvallinen terapiakokemus niin vähemmistö- kuin enemmistöasiakkaille. Voimavarakeskeinen ja eteenpäin katsova työskentelytapa sopii yhtä hyvin yksilöille kuin kaikenlaisille perheille ja ryhmille. Identiteetteihin, ihmissuhteisiin, neuromoninaisuuteen, jaksamiseen ja uskontoon/henkisyyteen liittyvät teemat ovat sydäntäni lähellä.  Kielet: suomi, englanti, ranska. Takana 100+ tuntia asiakasharjoittelua. Valmistun 06/2024 ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi (Helsingin Psykoterapiainstituutti, 60 op).

Vastaanotto livenä Sipoon Söderkullassa sekä etänä.
Ajanvaraus:
https://vello.fi/rosemariepeake/

Sähköposti: info@rosemariepeake.fi

Nettisivu: www.rosemariepeake.fi
--

FT / Dr Rose-Marie Peake (she/elle/hon)

https://rosemariepeake.fi/
Kaisa Nissinen / Suonenjoki / EtävastaanottoHei! Olen Kaisa, sairaanhoitaja ja lyhytterapeutti opiskelija Suonenjoelta. Opiskelen ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi (sisältää psykoterapeuttiset valmiudet) Alfa Partners Academyllä, valmistun 10/2024. 

Työskentelen ihmisten kanssa auttaakseni heitä löytämään voimavaroja ja ratkaisuja erilaisiin haasteisiin elämässään.

Lyhytterapia on terapia menetelmä, joka keskittyy tehokkaasti ja tavoitteellisesti käsittelemään asiakkaan haasteita ja ongelmia. Terapian tavoitteena on auttaa asiakasta saavuttamaan haluttuja muutoksia lyhyessä ajassa.

Sairaanhoitajan tutkinto antaa minulle vankan pohjan terveydenhuollon ja ihmisten auttamisen osaamiseen. Koulutukseni avulla pystyn ymmärtämään monipuolisesti asiakkaideni tilanteita ja tarpeita. Terapeuttina pyrin luomaan turvallisen ja luottamuksellisen ilmapiirin, jossa voimme yhdessä työskennellä kohti tavoitteitasi.

Olen erikoistunut työskentelemään stressin, ahdistuksen, masennuksen ja ihmissuhdeongelmien parissa. Käytän terapiassa erilaisia menetelmiä, kuten ratkaisukeskeistä lähestymistapaa ja mindfullnessia. Jokainen asiakas on yksilöllinen, joten räätälöin terapian juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Lisäksi tarjoan mahdollisuuden terapiatapaamisiin ulkoilmassa tai metsässä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että luonnossa oleilu voi lisätä rentoutumista, mielihyvää ja stressin lievitystä. Luontoympäristö tarjoaa rauhallisen ja harmonisen tilan, jossa voimme yhdessä työskennellä kohti terapian tavoitteita. Voimme kävellä luonnossa, istua metsän siimeksessä tai tehdä harjoituksia ulkona, hyödyntäen luonnon parantavaa voimaa.

Olen sitoutunut auttamaan sinua löytämään uusia näkökulmia ja keinoja kohdata elämän haasteita. Jos siis kaipaat tukea ja haluat tehdä muutoksen elämässäsi, ota rohkeasti yhteyttä. Yhdessä voimme löytää ratkaisuja ja edistää hyvinvointiasi, joko etäyhteyden välityksellä, perinteisissä terapiatiloissa tai nauttien luonnon tarjoamista rauhoittavista elementeistä.

Tarjoan lyhytterapiaa opiskelijahinnoin. 

45 min / 20€

6x45 min / 100€ 

Yhteydenotot ja ajanvaraus tiedustelut sähköpostitse: elinvoimalani@gmail.comHanna Rantaniemi


Tarjoan terapia ja tukipalveluita toiminimelläni ToivonKipinä. ( nettisivut tulossa syksyn -23 aikana)

Minulla on yli 25 vuoden hoitoalan kokemus ja laaja koulutus tausta. Viimeistelen juuri ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin ja sielunhoitoterapeutin opintojani ja aloitan työnohjaajan opinnot syksyn -23 aikana.

Olen mm. seksuaalineuvoja, vammaistyön lähihoitaja, palveluohjaaja, koulutettu omaishoidon kokemusasiantuntija, aistiohjaaja sekä minulla on päihde -ja mielenterveystyön erikoisammattitutkinto.

Erityisosaamisalaani on nepsy haasteet ja autisminkirjo, seksuaaliset haasteet, minä- kuvan haasteet ja COPD- potilaiden ja heidän omaistensa mielenterveys j-a jaksamisen haasteet.

Tällä hetkellä teen töitä terapauttina, sekä yksityisenä ammatillisena tukihenkilönä. Ammatillinen tukihenkilö antaa terapiatuen lisäksi käytännön tukea. Asiakas määrittelee tuen tarpeen, joka voi olla esim. Koulupudokkaat, avioero, leskeys, nepsy -haasteet, vammaisasiakkaat, päihde -ja mt kuntoutujat, sekä uuden sairauden kanssa sopeutumista opettelevat. 

Ei lähete tarvetta. 

50e /45 min ja 60e /60min ja 6x sarja kerralla maksettuna 270e 

Vähävaraiset ja opiskelijat, kysykää rohkeasti maksusuunnitelma.

 toivonkipina22@gmail.com 

 puh.044 2482293 / Hanna


Leena Rautiainen/Tampere


Työnohjaaja, ICF-sertifioitu coach, työyhteisösovittelija, KTM.

Valmistun ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi keväällä 2024.

Pitkä kokemus henkilöstöjohtamisen ja työelämän kysymyksistä. Myös (kristillisestä) sielunhoidosta.


Toimin Tampereella ja etänä. Toiminnalliset menetelmät hallussa. Kävelyterapia onnistuu. Tapaamiset mahdollisia myös englannin tai saksan kielellä.


Ajanvaraus: https://vello.fi/valmennustaloviritys/

Sähköposti: leena@valmennustaloviritys.fi  

Puhelin: 050 371 6499

https://www.valmennustaloviritys.fi/


Sonja Reijonen/Kuopio/Etävastaanotto 


Opiskelen ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi SnellmanEDUlla Kuopiossa. Valmistun 4/2024. 

Koulutustaustaltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri filosofian pääaineesta, lisäksi olen suorittanut psykologian aineopintoja. Filosofian opintojen myötä voisin sanoa, että erityiskykyni on laaja- ja avarakatseinen ratkaisujen pohdinta. Työkokemusta minulta löytyy mm. hoitoalalta, lastensuojelusta ja järjestökentän toiminnan johtamisesta. Työkokemukseni myötä olen nähnyt monenlaisia ihmiskohtaloita, ja sen myötä minulle on kehittynyt rauhallinen ja turvallinen lähestymistapa kohdata ihminen ainutlaatuisena yksilönä. Viimeisimpänä olen hankkinut osaamista erityisesti väkivaltatyön kentältä.

Minulle voi hakeutua asiakkaaksi yksin tai yhdessä esimerkiksi kumppanin kanssa. Olen erityisen kiinnostunut kriisityöstä, mutta minulta löytyy osaamista myös parisuhteisiin ja seksuaalisuuteen liittyvien kysymysten käsittelystä, sekä jaksamisen tukemisesta.

Jos koet että haluat jutella tilanteestasi ihmisen kanssa, joka on jämäkkä, mutta silti ihmisläheinen, voisin olla oikea terapeuttiopiskelija sinulle.

Tapaamiset on mahdollista järjestää etänä tai kasvokkain Kuopiossa.

Harjoitteluhinta: 50€/45min tai 65€/60min

Ota rohkeasti yhteyttä, niin mietitään kuinka voimme yhdessä lähteä työskentelemään kohti tavoitettasi! 

Yhteyttä voi ottaa sähköpostitse: sonja-reijonen@hotmail.com

Terveisin,

Sonja Reijonen


Terhi Räsänen /Helsinki, Kuopio/etänä koko maa


Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, 

Helsingin Psykoterapiainstituutti, 60 OV

Valmistuminen kesäkuussa 2024

Olen koulutukseltani kasvatustieteen maisteri ja terveystieteiden kandidaatti. 

Lisäkoulutukseltani olen erityisopettaja sekä opinto-ohjaaja. 

Olen toiminut kasvatus- ja opetusalalla yli 25 vuotta.

Olen vuorovaikutuksen ammattilainen, joka pystyy kohtaamaan kaiken ikäisiä asiakkaita terapiassa onnistuneesti ja yksilöllisesti, myös viittomakielellä.  

Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

terhi.rasanenn@gmail.com

0400 182401

Anna Salonpää/Salo/Etä


Opiskelen Helsingin Psykoterapiainstituutissa ja valmistun 5/24 Ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi. Opintojeni laajuus on 60 op ja ne sisältävät psykoterapeuttiset valmiudet. 

Minulla on vuosien kokemus ihmistyöstä. Takana psykologian perusopinnot ja lisäksi lyhyempiä mielenterveyteen ja hyvinvointiin liittyviä kursseja. Voisinko mä auttaa sua? Mietitään yhdessä miten huomenna voisi olla paremmin kuin tänään.

 Laita viestiä +358 41 792 5443 

 anna.terapianna@gmail.com 

Löydät minut myös Instagramista: @terapiannaIrina Skinnari


Palautteen mukaan olen lempeä, kannustava ja aidosti välittävä leader-tyyppi, joka osaa kysyä oikeat kysymykset ja antaa tukea monesti jo pelkällä läsnäololla. 


Koulutuksesi, mahdollinen erityisosaamisesi

Sosionomi (AMK)

Kriisityön erikoistumisopinnot

Psykologia 30 op

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia 40op

Helsingin psykoterapia instituutti (valmistuminen syksy/23)

Tapaamiset tällä hetkellä etänä.

Yhteydenotot viestitse. 


Sähköposti: irina.terapia@outlook.com
Puhelin: 045 1399 654
Mahdollinen nettisivujen osoite: www.irinaterapia.fi


Johanna Sula/Kajaani/Etä

Olen Johanna Sula ja opiskelen parhaillani kognitiivista lyhytterapiaa Integrum-instituutissa (Integrum Institute for cognitive therapies Finland®), josta valmistun vuonna 2025 (kognitiivisen lyhytterapian opinto-ohjelma, sis. psykoterapeuttiset valmiudet).

Asun Kajaanissa ja olen kahden aikuisen lapsen äiti. Viimeiset 20 vuotta olen tehnyt työtä energia- ja ympäristöasioiden  viestinnän, laadunvarmistamisen ja yritysvastuullisuuden saralla. Elämääni kuuluvat tiiviisti perheen lisäksi ystävät, koirat, hevoset ja taiteen tekeminen, vapaaehtoistyö sekä erityisesti metsässä ja luonnossa liikkuminen ja oleilu. Yhdeltä koulutukseltani olen myös luonto-ohjaaja (hevospainotteinen).

Minulla on omaa elämänkokemusta jo takana ja olen myös itse saanut apua lyhytterapiasta. Sen jälkeen onkin syntynyt vahva halu auttaa myös muita ja sen ansiosta hakeuduin opiskelemaan alaa. Uskon, että voin olla tukena erityisesti sinulle, jos koet uupumusta, elämän merkityksettömyyttä ja tunnet sen olevan vain suorittamista ulkopuolelta tulevien vaatimusten oravanpyörässä. Myös suru, menetykset, myrkylliset ihmissuhteet, narsismi ja ahdistuneisuus ovat elämän solmukohtia, joissa voin olla rohkaiseva oppaasi. Terapiatyöni johtava ajatus on toiveikkuus sekä vahva luottamus siihen, että jokainen meistä on oikeutettu ja voi elää oman näköistä elämää. Ratkaisut löytyvät sinusta itsestäsi ja yhdessä voimme etsiä ne.

Tällä hetkellä otan vastaan harjoitusasiakkaita etäyhteyksin ja vastaanotolla Kajaanissa. Vapaat ajat painottuvat arkisin klo 16 jälkeen sekä viikonloppuihin. Tutustutaan ensin ja katsotaan sitten yhdessä eteenpäin.


www.sulapia.fi

johanna@sulapia.fi


Maarit Taipale/ Helsingin lyhytterapiainstituutin opiskelija

Tarjoan terapiapalvelua, joka lähestyy ongelmia ratkaisukeskeisin menetelmin.

Kanssani voit syventyä pohdiskelemaan ja rakentamaan ratkaisuja esimerkiksi työelämän haasteisiin, ihmissuhdeongelmiin tai muutoksessa jaksamiseen. Jos kaipaat keskusteluapua HSP-, sateenkaari- ja adoptiotaustaan liittyvissä asioihin, pystyn erityisesti tukemaan sinua niissä.

"Mitä jos vain huomaisit, että osaat, uskallat ja kykenet?" -Tuen sinua siinä.

Hinnasto:
-Ensimmäinen käynti 0€
-Seuraavat hinnat 20€/käynti

Varauskalenteri

puh:  040 416 8420
email: rateksi.lyhytterapeutti@gmail.com

www-kotisivut


Pia Tyyskä


Psykiatrinen sairaanhoitaja Yamk, 

Ratkaisukeskeinen terapeutti

 Erityisosaaminen:laaja-alainen kokemus 

Ajanvaraus p. 040 2210836

www.galini.fi

pia.tyyska@galini.fi
Natalie Weissmann/ Helsinki/Etävastaanotto


Opiskelen ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi Lyhytterapiainstituutissa, josta valmistun syksyllä 2023.

Olen koulutukseltani sosionomi (AMK) ja työskennellyt kymmenisen vuotta lastensuojelussa sijoitettujen lasten ja näiden perheiden kanssa. Tällä hetkellä työskentelen lähiesimiehenä lastensuojelulaitoksen vastaavana ohjaajana.

Olen myös opiskellut psykologian perusopinnot Jyväskylän avoimessa yliopistossa. Työn kautta kokemusta löytyy lisäksi dialektisen käyttäytymisterapian (DKT) soveltamisesta lasten ja perheiden kanssa työskentelyyn.

Minulla on pitkä kokemus moninaisten haasteiden kanssa kamppailevien lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä. Osaamista löytyy erityisesti ahdistuneisuudesta ja itsetuhoisesta käytöksestä kärsivien asiakkaiden auttamisesta sekä nepsy-piirteisten ihmisten kanssa työskentelystä.

Olen terapeuttina empaattinen, helposti lähestyttävä ja kannustava. Haluan kohdata asiakkaan omana itsenään ja uskon että jokaisessa meissä on voimavaroja, joita hyödyntää.

Etätapaamisia pystyn järjestämään koko Suomen alueella joustavasti sekä arkisin että viikonloppuisin. Myös lähitapaamiset onnistuvat pääkaupunkiseudun alueella.

Saat minuun yhteyden sähköpostitse: natalie.weissmann@outlook.com

p. 0406369165


Kati Jelekäinen / Kuopio/ Etävastaanotto


Olen Ratkaisukeskeisen lyhytterapian opiskelija. Kohtaan ihmiset lämmöllä ja avoimin mielin. Opiskelen Lapin kesäyliopistossa ja valmistun syksyllä 2023. Minulla ei ole vastaanottotilaa, joten työskentelen etänä. Ota rohkeasti yhteyttä. Katsotaan syntyisikö meille yhteistyötä sinun asioidesi parissa.
Koulutukseni ja erityisosaamiseni:

KM, aineenopettaja: kasvatustiede, psykologia, erityispedagogiikka

Neuropsykiatrinen valmentaja

Positive Psychology Practitioner ™

Tiimivalmentaja, Sertifioitu Tiimiakatemia®

sähköposti: ratkeskati@gmail.comEtäterapia / Jyväskylän seutu Ulla Halonen / Geronom Oy


Lyhytterapeuttiopiskelija / muistiasiantuntija 

Terapeuttina olen myönteinen ja toiveikas. Olen erityisen perehtynyt ikääntymiseen, omaishoitoon ja muistisairauksiin. Lisäksi minulla on kokemusta mielenterveyteen liittyvistä asioista, nuorten asioista ja suruun liittyvästä työstä. Kokemukseni etäterapiasta ovat olleet erittäin myönteisiä. Jyväskylän alueella mahdollista myös live-tapaamiset erikseen niin sovittaessa.

Lue lisää nettisivuiltani. https://www.geronom.fi/varaa-aika/ ulla.halonen@geronom.fi 040 074 5535 www.geronom.fi


Eini Kaukua/ Etävastaanotto


Opiskelen lyhytterapeutiksi Solution Focused Institutissa, syksyllä 2023 aloitan psykoterapeutin koulutuksen.

Olen toiminut 15 vuotta kansainvälisissä yrityksissä henkilöstötehtävissä eri rooleissa, usein tuomassa muutosta yksilöiden ja ryhmien toimintatapoihin. 

Voin auttaa laaja-alaisesti hyvinvointiin liittyvissä asioissa ja terapeuttina minulle on tärkeää tarjota  turvallinen ja luotettava ympäristö.

Olet lämpimästi tervetullut terapiaan juuri sellaisena kuin olet. Tarvittaessa voimme yhdessä kartoittaa terapian tavoitteet ja keskiössä ovat sinun tarpeesi ja toiveesi.

Pidän etävastaanottoa. 

Yhteydessä voit olla spostitse eini@dreamersachievers.com


Hanna Kolponlahti / Etävastaanotto


Koulutus: KM (kasvatustieteen maisteri; luokanopettaja, erityisluokanopettaja, laaja-alainen erityisopettaja), 

rehtorin kelpoisuus, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (valmistuminen 03/24)

Kanssakulkijana kanssasi asiassa kuin asiassa. 

Sinä ja sinun hyvinvointisi ovat tärkeintä. 
Ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa kouluttajan suosittamaan opiskelijahintaan. Lämpimästi tervetuloa asiakkaakseni.
Yhteydenotot ja lisätiedot:

Sähköposti: hanna.kolponlahti@hotmail.com

Puhelin: +358405080242


Jaana Korkiamäki- Villanen/Pori


Minulla on kokemusta monen moisista kohtaamisista. Olen toiminut sotealalla v.1978. 

Tarjoan Rstkaisukeskeistä lyhytterapiaa Walking- periaatteella. "Tuu mun kans luontoo kävelee , jutella nii hualetki vähenee."

Toimin sairaanhoitajana,  Luonto Hoiva Green Care- ohjaajana , Luonto- ja eräoppaana. Terapiakoira Hillan ja Tyrnin kanssa kohnaan metsiä ja kuljeskelen luonnossa. Tuu sääki.

Tämän vuoden opiskelijahintaan 35€ / 45min

Ota rohkeesti yhteyttä. Tavataan kerran tai kaks. Sinä päätät .

Käy kurkkaas face: Metsäterapia- sivuni.

Ot yhteyttä: janski.kv@gmail.com

Puh: 0504117257


Suvi Verlin/Keuruu (etä)


Etsin harjoitus asiakkaita ratkaisukeskeiseen lyhytterapiaan. 

Tapaamiset etäyhteydellä ja Keuruun ja lähikuntien alueella mahdollisuuksien mukaan kasvokkaisin tapaamisin.

Olen Suvi Verlin ja opiskelen ratkaisukeskeiseksi työnohjaajaksi ja lyhytterapeutiksi. Minulla on pitkä työkokemus sosiaalityöstä niin lapsiperheiden, vammaispalveluiden että vanhusten kanssa työskentelystä. Työssäni olen paljon kohdannut erilaisia elämän kriisejä ja haasteita. Uskon että tästä osaamisesta on paljon hyötyä terapiatyössä. 

S.postini on sosiaalihelppi@gmail.com 

Puhelin 040 5858 797

Nettisivut sosiaalihelppi.com


Jaakko Viitala/Pikkupedagogi. Pori/Satakunta


Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, kasvatustieteen maisteri, johtajuuden EAT Erityisosaaminen; opetusala, järjestöala, musiikki, kristinusko, strategia. Ajanvaraus: sähköposti, puhelin, watsapp 

Sähköposti: jaakko.viitala@gmail.com

Puhelin: 040 5363 912 

 https://tinyurl.com/kulttuurimuotoilijaJYVÄSKYLÄ, JÄMSÄ 


Saarikoski Tiina/ Myös etävastaanotto


Olen Jyväskyläläinen 45 vuotias psykiatrinen sairaanhoitaja, kliininen asiantuntija, joka opiskelee tällä hetkellä Alfa Partnersilla lyhytterapeutiksi. Luonteeltani olen positiivinen, innostuva, innostava, ystävällinen, intuitiivinen ja luova. Minusta on sanottu, että minulle on helppo puhua ja että suhtaudun asiaan kuin asiaan ratkaisukeskeisesti. Minulle ihmisten monimuotoisuus ja kaikkien ihmisarvo ja tasa-arvo ovat sydämen asia. Terapeuttityössä tärkeää itselleni on luottamus ja turvallisuus sekä voimavarojen yhdessä etsiminen ja löytäminen.

Terapeuttina olen helposti lähestyttävä, sydämellinen ja aito oma itseni. Käytän monipuolisesti muitakin metodeja kuin ns. "tavallista" keskustelua, jota tietenkään unohda. Yksilöllisesti voimme käyttää keskustelun tukena mm. tunnekortteja, mindfulness-harjoituksia tai vaikka lähteä kävelylle samalla keskustellen. Halutessasi voimme myös hyödyntää kuvataideterapeuttisia metodeja. Minulta löytyy kaikki maalaamiseen tarvittavat välineet ja aineet.

Toivottavasti kuulen mitä sinulle kuuluu ja kuinka voin auttaa sinua elämäsi haasteissa. Ota rohkeasti yhteyttä, jutellaan lisää teekupposen äärellä. Minulla on viihtyisät tilat sekä Jämsässä että Jyväskylässä.

Psykiatrinen Sairaanhoitaja (AMK) Kliininen asiantuntija (YAMK)

Taito käyttää kuvataideterapian menetelmiä osana terapiatyötä.

Sähköposti: saarikoski.tiina@gmail.com
Puhelin:  0409609551
www.tiinasaarikoski.com


Mari Ojanen/Pääkaupunkiseutu/EtäOlen lämminhenkinen, kuunteleva ja elämänkokemuksella varustettu terapeutti. Koulutukseltani olen kasvatustieteiden maisteri, mutta opiskelen tällä hetkellä ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi. Mielenkiinnon kohteeni ja erityisosaamiseni ovat etenkin vanhemmuuden, perheiden, lasten ja nuorten erilaiset haasteet, mutta minuun voit olla yhteydessä, olipa huolesi millainen tahansa. Pidän ensimmäisen tutustumiskäynnin veloituksetta, jonka jälkeen voimme sopia mahdollisesta jatkosta. 
Toimin opiskeluajan pääasiallisesti etävastaanottona, mutta pääkaupunkiseudulla onnistuu myös lähitapaaminen niin sovittaessa. 

Tavoitat minut

- puhelimitse: 040 258 4998 (arkisin klo 15-18, voit myös jättää soittopyynnön)

- sähköpostilla: tmi.marikristiina@gmail.com


Minna Saarinen, Vantaa / Etävastaanotto


Lähivastaanottoja vielä vähän tarjolla ja etävastaanotot ensisijaisia.
Olen pääkaupunkiseudulla asuva kasvatustieteiden sekä maisteri että tohtori
(erityispedagogiikka) ja erityisopettaja. Olen tehnyt työtä tutkijana ja yliopistonlehtorina yli 15 vuoden ajan. Minulla on myös sosiologiasta lisensiaatin tutkinto. Olen näiden lisäksi opiskellut sosiaalipsykologiaa, aikuiskasvatustiedettä, kasvatustiedettä ja johtamista. Tällä hetkellä opiskelen ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi ja alan olla opintojeni puolivälissä.


Olen tutustunut teoriassa ja käytännössä traumasensitiiviseen lähestymistapaan, ahdistuksen ja masennuksen hoitoihin ja moniin muihin
mielenterveyden haasteisiin. Paitsi, että opetan näitä sisältöjä erityisopettajakoulutuksessa, olen kohdannut myös asiakkaita, jotka tarvitsevat näihin apua lyhytterapiassa. Olen tehnyt yhteistyötä niin nuorten kuin aikuistenkin kanssa. Eri ihmiset ovat kohdatessaan minut kuvanneet minua käsitteillä helposti lähestyttävä, turvallinen, pystyn ottamaan puheeksi vaikeita asioita, olen helposti
innostuva, kekseliäs ja ratkaisukeskeinen.

Sähköposti: Minna.Saarinen@utu.fi
Puhelin: 040-5131 885Virpi Saari


Opiskelen ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa (50 op), valmistun 2023.
Olen psykiatriaan suuntautunut sairaanhoitaja Amk ja käynyt Shortumin järjestämän koulutuksen lyhytterapeuttisen työotteen perustaidot.
Erityisosaamistani on psykofyysisten ahdistuksen-ja stressinhallintakeinojen ohjaus hengitys-ja rentoutusmenetelmineen.
Olen osallistunut myös taideterapian kaksivuotiseen ohjaajakoulutukseen. Joogaopettajana SJL olen toiminut 20 vuotta.
044 5493111
virpi.joogasaari@gmail.comAnni Kaartinen/Kuopio


Opiskelen ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi Snellman-kesäyliopistossa. Ammatiltani olen sosiaalityöntekijä ja olen tällä hetkellä opintovapaalla aikuissosiaalityön virastani. Työssäni olen kohdannut monenlaisissa elämäntilanteissa olevia asiakkaita. Minulle on tärkeää luoda asiakkaan kanssa luottamuksellinen ja lämmin asiakassuhde. Perusluonteeltani olen iloinen, empaattinen ja aito. Tällä hetkellä etsin muutamaa harjoitusasiakasta, joiden kanssa tapaamiset järjestän Kuopiossa Männistössä. Ole rohkeasti yhteydessä niin pohditaan yhdessä miten päästä eteenpäin haasteessasi tai vaikeassa elämäntilanteessa.

Sosiaalityöntekijä YTM, lyhytterapeuttiopiskelija (valm. 03/-24)
annik.lyhytterapia@gmail.com

 

Taru Liias, etävastaanotto


Tärkeimpiä arvojani ovat läsnäoleva ja turvallinen kohtaaminen, tasavertaisen ja yhteistyöhön tähtäävän kokemuksen luominen, oikeudenmukaisuuden edistäminen, monitasoinen ja kokonaisvaltainen hyvinvoinnin edistäminen, vaihtoehtojen tarjoaminen ja jatkuva oppiminen. Teen työtä vahvalla eettisellä arvopohjalla. Perehdyn perusteellisesti työstämiini asioihin, joten voit luottaa, että toimin vahvasti sinua tukien osaamistani mukaillen. 
Valmistun ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi 12/2022, 40 op. Taustaltani olen sosionomi (AMK) sis. muun muassa luontolähtöisiä kuntouttavan työmenetelmiä sekä lapsi- ja perhelähtöisen työn opintoja. Opinnäytteessäni käsittelin työperäistä väkivaltaa ja sen uhkaa. 

Sähköposti: info@tyvenet.fi

Puhelin: 040 814 0499 (klo 8-16).  Asiakastyötä tehdessä en pysty vastaamaan puheluihin, mutta soitan sinulle takaisin. Voit jättää myös soittopyynnön tekstiviestitse. 

http://tyvenet.fi

Heini Reinikainen / Espoo / Etävastaanotto 


Opiskelen ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi ja valmistun 2023. Tällä hetkellä otan vastaan harjoitusasiakkaita. Vastaanottoni on lämpimän ja suvaitsevan ilmapiirin omaava. Voit kääntyä puoleeni, niin pienissä kuin suurissakin elämän haasteissa. 

Aikaisempaa kokemusta minulta löytyy mm. masennuksen, ahdistuksen, sekä kriisitilanteiden parista. Omaan myös kokemusta seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuoli-identiteetin läpikäymisestä.

Sähköposti:heini.reinikainen.hr@gmail.com

 

Laura Lohvansuu / Oulu


Pieni kuvaus itsestäsi: 39- vuotias, Aito, avoin, luova, rento ja rempseä persoona. Kohtaan asiakkaat avoimin mielin ja luon heihin luottamuksellisen vuorovaikutussuhteen. Työskentely lasten ja nuorten parissa on minulle erityisen mieluisaa. Oman tapahtumarikkaan elämän historiani olen kääntänyt voimavaraksi itselleni. Elämän historiani avulla minulla on helppoa ja luontevaa olla avuksi ihmisille monenlaisissa elämäntilanteissa. Mielenterveystyö on minusta äärimmäisen mielenkiintoista, kutsuvaa, ja koulutan itseäni jatkuvasti sen saralla.

Minulla on laaja- alainen osaaminen hoitoalalta perusterveydenhuollon saralta kahdenkymmenen vuoden ajan. Ymmärrän ja huomioin ihmisen kokonaisuuden. Psyykkinen, fyysinen ja sosiaalinen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä; on tärkeää huomioida kaikki nämä eri osa-alueet ihmisen hyvinvointia tukiessa. Työskentelyotteeni on osallistuva, kuunteleva ja ratakaisukeskeinen. Kohtaan asiakkaat yksilöllisesti. Asiakkaan tarpeet ja tavoitteet kartoitetaan aina asiakaslähtöisesti.
Aloitan Mielellään mukana yksin yrittäjänä sairaanhoitajan / terveydenhoitajan palvelut ratkaisukeskeistä lyhytterapeuttista näkökulmaa hyödyntäen.

Koulutuksesi, mahdollinen erityisosaamisesi: Lähihoitaja (2002), sairaanhoitaja/ terveydenhoitaja 2018, mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammatti työntekijä, psykoterapeuttiset valmiudet (pohjoispohjanmaan kesäyliopisto), ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (valmistuminen syksyllä 2022)

mielellaanmukana@gmail.com
p.041 3122860 työnumero

Piia Männistö /etävastaanotto/ lähivastaanotto 

Helsinki&Seinäjoki
 

Mikään asia ei ole mielestäni liian suuri tai pieni kohtaamiselle. Otan mielelläni, matalalla kynnyksellä, vastaan ihmisiä, jotka haluavat pysähtyä ja saada tilaa ajatuksilleen tai tukea elämänsä haasteiden kohtaamiseen; iästä, sukupuolesta tai elämäntilanteesta riippumatta.

Olen työskennellyt 15 vuotta lastensuojeluyksikössä, joista viimeiset 10 vuotta yksikönjohtajana. Olen suorittanut työn ohessa erilaajuisia kursseja liittyen johtajuuteen, esihenkilötaitoihin, kriisi- ja traumatyöskentelyyn sekä nuorten seksuaalisuuteen liittyen. Vuoden  2021 aikana olen suorittanut myös psykologian perus- ja aineopinnot Jyväskylän yliopistoon. Opiskelen tällä hetkellä ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa Helsingin psykoterapiainstituutissa.

Vahvan kokemuksen olen saanut lastensuojelukentältä kohdatessani erilaisia perheitä; vanhempia, nuoria ja lapsia, joilla on ollut elämässä monitahoisia haasteita.  Tuettuna  he ovat onnistuneet löytämään, heille itselleen hyvät ratkaisut elämänsä solmukohtiin. Elämän erilaiset kasvuun ja muutokseen liittyvät kriisit perheissä sekä yksilöillä kuuluvat osaamiseni ytimeen. Ammatillisen työskentelyni pääpaino on ollut käytöshäiriöisten lasten -, nuorten itsetunnon ja minuuden kohtaamisen ja kehittämisen haasteiden - sekä yksinhuoltajaperheiden arjenhaasteiden parissa.

Siksi nuorten kasvuun ja kehitykseen sekä seksuaalisuuteen liittyvät - ja nuorten aikuistumiseen ja vanhemmuuteen liittyvät ratkaisukeskeiset terapeuttiset keskustelut ovat lähellä sydäntäni.

Olen oppinut, että mikään asia ei ole liian pieni eikä liian suuri kohtaamiselle ja haluan kulkea sinun rinnallasi, tukea antaen, etsiessäsi uusia avaimia eheämpään elämään. Jokaiseen elämän kriisiin ja kipukohtaan löytyy ratkaisu, kunhan vain vaihdamme näkökulmaa ja otamme pieniä askelia eheämpää tulevaisuutta kohden.

Vahvuuteni on ihmisten kohtaaminen ja kuuleminen sekä kyky nähdä eteenpäin positiivisten keinojen kautta. Luonteeltani olen helposti lähestyttävä, empaattinen ja positiivinen. Tulevana terapeuttina haluan auttaa sinua löytämään tasapainon elämääsi sekä tukea omanlaisen elämänpolkusi rakentumista omien vahvuuksiesi löytämisen ja vahvistamisen kautta.

Tule pohtimaan kanssani etänä tai livenä, kuinka juuri SINÄ voisit voida paremmin!

Ajanvaraus sähköpostitse etätapaamiseen ja lähitapaamiseen Seinäjoella: piia.mannisto@gmail.com   

TAI

Lähitapaamiseen Helsingissä Lanupen toimipisteessä:https://www.lanupe.fi/nettiajanvaraus/
Valitse toimipisteeksi Lauttasaari ja  asiakaspalvelijaksi minut.

Elina Skantsi / Espoo / Etä


Opiskelen kognitiivisen lyhytterapian erityispätevyys-ohjelmassa Integrumissa (valm. 23). Integrumissa olen opiskellut myös Taitava tunnemieli-ohjaajaksi. Pohjakoulutukseltani olen erityisopettaja (KM). Lisäksi olen suorittanut psykoterapeuttiset valmiudet (30op) Itä-Suomen yliopistossa 2021. 

Voin työskennellä lyhytterapeuttisesti myös lasten ja nuorten kanssa. Olen kiinnostunut monipuolisesti eri menetelmistä: psykologinen joustavuus, skeemat, keholliset menetelmät, mindfulness ja kognitiivinen terapia. 

Sähköposti: terapiatyyniolo@gmail.com

Instagram: tyyniolo
Johanna Vaulasto/ Kanta-Häme, Uusimaa, Pirkanmaa /Etävastaanotto


Opiskelen ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi (50op) ja valmistun loppuvuodesta 2023. Otan tällä hetkellä vastaan kaiken ikäisiä harjoitusasiakkaita sekä kasvotusten, että etänä. Terapiassa tärkeitä arvojani ovat; Turvallisuus, luotettavuus ja hyväksyvyys.

Koulutukseltani olen mm. psykiatrinen sairaanhoitaja ja ammatillinen opettaja. Lisäksi olen opiskellut psykologian lisäksi esimerkiksi perhetyötä, kriisityötä ja käynyt koulutuksia mm. autismin kirjosta, ja koira-avusteisesta työskentelystä. Työkokemusta minulla on eniten lastensuojelun ja vammaistyön työkentiltä.

Vanhemmuuteen liittyvät haasteet, mielenterveyteen ja päihteisiin liittyvät huolet,  sekä muut perheisiin ja läheisiin liittyvät pulmat ovat erityisosaamistani. Eläimistä pitävien lähitapaamisille osallistuu mielellään myös terapiakoiraopiskelija Ben.

Ole rohkeasti yhteydessä soittamalla/viestillä tai sähköpostilla.

johanna.vaulasto@sostea.fi

044 236 3947Veera Visuri/Oulu/Etävastaanotto


Veeran Terapia

Olen avoin, empaattinen ja helposti lähestyttävä terapeuttiopiskelija. Opiskelen ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi Snellman-Instituutissa ja valmistun keväällä 2024.

Pohjakoulutukseltani olen lähihoitaja, ja olen tehnyt psykogeriatrista hoitotyötä vuodesta 2017. Sitä ennen olen työskennellyt pitkään viestinnän parissa.

Vahvuuksiani ovat ihmisten välinen vuorovaikutus, parisuhteet, uudet elämäntilanteet, ikääntyminen, työssäjaksaminen ja oman elämän haltuunotto. Olen aidosti kiinnostunut auttamaan ratkaisujen löytämisessä kaikenlaisiin elämän pulmatilanteisiin.

Ota yhteyttä joko sähköpostilla tai viestillä (whatsapp tai perinteinen), niin sovitaan aika. Voin ottaa asiakkaita vastaan sekä etänä että työhuoneellani Oulussa.

Sähköposti: veera.visuri@gmail.com 

Puhelin: 040 5550239

Eeva Väisänen/  Järvenpää


Valmistun 12/22 Ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi Päijät-Hämeen kesäyliopistosta (40 op).

Olen 55 -vuotias. Paljon työkokemusta omaava.

Markkinointimerkonomi 1991, Kätilö 1994, Terveydenhoitaja ja sairaanhoitaja 2018, Seksuaalineuvoja 2021

 Työskennellyt sairaanhoitajana ja kätilönä Tanskassa ja Norjassa ja viimeksi Suomessa Tammisaaressa.

Terveydenhoitajana 2008 lähtien äitiys-ja lastenneuvolassa. Vantaalla nykyisin äitiys-ja lastenneuvolassa, lisäksi työkuvaani kuuluu seksuaalineuvontaa.

Sähköpostiosoitteeni eevak8@hotmail.com

 

Mari Rantanen / Vantaa / Etävastaanotto / Kotikäynti / ulkotapaaminen


Olen ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti opiskelija (Hedco Oy) ja valmistun 11/24. Hoitoalalla olen ollut 19vuotta ja tällä hetkellä työskentelen apulaisosastonhoitajana psykiatrian poliklinikalla. Psykiatrialla olen työskennellyt vuodesta 2010, palvelutalossa, suljetulla osastolla ja poliklinikalla. Vastaanottoaikani ovat pääsääntöisesti ilta-aikoja ja viikonloppuisin myös päiväsaikaan.

Harrastuksiini kuuluvat erilaiset liikuntalajit, luonnossa ulkoilu ja käsityöt. Luonteeltani olen energinen, empaattinen ja auttamishaluinen. Tärkeitä arvojani ovat perhe, kokonaisvaltainen hyvinvointi ja luonto. Kiinnostuksenani on mindfulness, psykofyysinen kokonaisuus ja voimavaratyöskentely. Työotteeni on ratkaisukeskeinen ja hyödynnän kognitiivisia työtapoja. Käytän työssäni erilaisia kotitehtäviä ja rentoutusharjoituksia apuvälineenä. Tavoitteena on herätellä asiakkaan omaa motivaatiota ja auttaa asiakasta löytämään omien voimavarojen kautta keinoja päästä eteenpäin ongelmatilanteessaan.

Psykiatrinen sairaanhoitaja (YAMK), CBT-I unettomuusterapeuttiopiskelija (valm.12/22), ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti opiskelija (valm.11/24), psykologian opintoja avoimessa yliopistossa (2018-2019, johtamis-/esihenkilöopintoja 

hytepalvelu.marirantanen@gmail.com

https://marirantanen.webnode.page

 

Krista Sköld / Espoo, Helsinki/ Etä- ja lähivastaanotto


Olet paljon enemmän kuin ulospäin näkyy! Heikollakin hetkellä sinussa on pinnan alla valtavasti voimaa. Omaa ratkaisukeskeistä ajatteluani ovat vahvistaneet opiskeluiden lisäksi niin elämä kuin 17 vuoden kokemus nuorten sekä perheiden tukemisessa kuvataideopettajana. Olen Taiteen maisteri, mentaalivalmentaja sekä jooga- ja rentoutusohjaaja. Opiskelen tällä hetkellä ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi (60op) Helsingin Psykoterapiainstituutissa. 

Ihmisenä olen empaattinen, avarakatseinen ja positiivinen. Erityisosaamistani ovat oppiminen, palautuminen ja uni, downshiftaus, itseluottamuksen vahvistaminen sekä omia unelmia kohti kulkeminen. 

Sähköposti: info@kristaskold.fi

p 045 161 1631

Nettisivut: www.kristaskold.fi

Mari Joanna Otava / Helsinki / etä


Olen 48-vuotias, avoin, luotettava ja huumorintajuinen, pian valmistuva ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Tarjoan matalankynnyksen ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa juuri sinulle, jos elämän ilo on piilossa tai ratkaisunavaimet ongelmaan ovat hukassa - etsitään ne!

Koulutukseltani olen sosiaalikasvattaja ja työskennellyt monipuolisesti erilaisissa sosiaali- ja kasvatusalan työtehtävissä 20 vuodenajan. Valmistun Ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi (60op) 6/2023. Täydennyskoulutuksina olen suorittanut:

* Sosiaalipedagoginen koiraohjaaja

* Muksuoppi-ohjaaja

* Friends-ohjaaja

* Metsämörri-ohjaaja

ratkaisukeskeinen.lyhyterapeutti@gmail.com

040-530 5353

https://ratkaisukeskeinen-lyhytterapia0.webnode.fi/

 

  

Roosa Moilanen / Etävastaanotto


Olen loppuvuodesta valmistuva ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Työkokemusta löytyy eri-ikäisten ihmisten kanssa työskentelystä. Arvojani ovat luotettavuus, ystävällisyys ja aito kohtaaminen. 

60€/45min

mielentaikoja@gmail.com

mielentaikoja.fi